Starry vs. Cateye - Born Pretty Store
A legutóbbi Born Pretty Store csomagomban annyi szépség lapult, hogy nem bírtam várni a külön posztokkal, egyszerre kentem fel hármat is. Végül a csillámos flakie powder és a két cateye összevetését sikerült összehoznom a körmeimen.


A week ago some new BPS arrived for review so I did not hesitate much and for my first manicure I've used three of the products. Sorry, theye're so pretty I couldn't wait to try them one by one.


A legnagyobb szerelemem ez a kékeslila multicolour flakie lett. Fekete alap szükséges hozzá, én megköttettem a fekete géllakkot és ebbe dolgoztam bele a hozzá adott szivacsos applikátorral. Nagyon egyszerű a használata és nem kell sok belőle. Addig rétegezzük, amíg nem leszünk teljesen elégedettek a végeredménnyel. Fixmentes fedővel zártam, abszolút nem lehetett semmilyen darabkákat érezni. Csodásan csillog, nagyon intenzív a színe és szépen kivehetőek a sokszínű részecskék. ITT tudjátok megrendelni, 0,2 g kerül 2.99 $-ba.


My favourite piece was this blueisch purple chameleon flakie powder. I applied it onto a black gel polish base. I've cured the black polish, applied the powder with the eyeshadow stick and closed it with a no-wipe top coat. You can clearly see the deep base color with the multicolour flakies, amazing. HERE you can buy it, the 0,2 g for 2.99$.

A második leginkább vágyott darabom egy mágneses macskaszem-géllakk, ezzel már jó ideke szemeztem. Van már két színem ebből a termékcsaládból, szóval a minőségével tudtam hogy nem lesz probléma. A színe viszont teljesen elvarázsolt. Nem bonyolult a használata: fekete alapra húztam egy réteget belőle, így kellően mély lesz a színe. Köttetés előtt a lakk fölé tartottam a hozzá adott mágnespálcát kb. 5 másodpercre, így kialakult a macskaszemem. Mármint nem az enyém, hanem a lakké. Köttettem, majd fixmentes fedővel zártam. A fedőlakk semmit nem vesz el a macskahatásból. :) ITT tudjátok megvenni, az enyém a 24-es szín. 5 ml 2.99$-be kerül.


Next item I was really curious about is a member of the chameleoncat eye family. I already own two other colors but this one is my favourite. You need a black base for this one too, cure it. Then I applied one coat of this polish and before curing I used the magnet for 5 seconds. Hold it to your nails as close as possible. Thans cure it and close with a no-wipe top coat. Ready. Cateye effect is really strong, colors are deep and beautiful. This is a must I say.
HERE you can buy it, this is colour 24. 5 ml costs 2.99$.


A harmadik darabra is nagyon kíváncsi voltam. Promóképeken nagyon tetszett, tesztet viszont nem találtam róla sehol, így beválogattam a kívánságlistámba.
Nagyon emlékeztet egyébként a MAC Club nevű árnyalatára, az meg különösen tetszik nekem, imádom az ilyen barnásvöröses-kékes duokróm színeket. Háromféleképp használható a por, minden esetben szükséges a fekete alapszín:
1. Kaméleon effekt: a készre köttetett fekete alapba dolgozzuk bele, majd zárjuk fedővel.
2. Cateye effekt: készre köttetett fekete alapba dolgozzuk bele, felkenjük a fixmentes fedőt, mágnesezzük és csak ezután lámpázzuk.
3. kaméleon-macsakszem: gyakorlatilag az első és második lépés egymás után alkalmazzuk.


Én végül a harmadik opcuót választottam, szerettem volna minnél extrémebb végeredményt. Őszintén bevallom, ez az egyetlen darab amiben kicsit csalódtam. A cateye effekt abszolút nem látványos, ha nagyon nézem azért felvillan. Nem tartom kötelező vételnek, de ha tetszik nektek, ITT megtaláljátok. 1g 2.59$-be kerül.
The third item was a chameleon cat eye magnetic powder and I was really excited to try it. It reminds me of MAC's Club eyeshadow which is one of my favourite colors. It's a light red-brown with blueisch green shimmer. It can be applied in three different ways, black base is needed for all of them:


Instructions:
Chameleon effect:
1.Prepare your nails with UV BASE COAT, BLACK COLOR GEL, UV TOP COAT, and cure it under UV lamp or LED lamp.
2.Use eyeshadow stick to pick the powder and apply it onto your nails
3.Repeat the step untill you're satisfied with the effect.
4.Clean the extra powder.
5.Seal it with UV TOP COAT.

Cat Eye effect:
1.Prepare your nails with UV BASE COAT, BLACK COLOR GEL, UV TOP COAT, and cure it under UV lamp or LED lamp.
2.Use sponge brush to pick the powder and dab it onto your nails
3.Clean the extra powder and seal with UV TOP COAT.(DO NOT cure!)
4.Use the magnet stick close to nail.
5.Cure it under UV lamp or LED lamp.

Chameleon Cat Eye effect:
1.Prepare your nails with UV BASE COAT, BLACK COLOR GEL and cure it under UV lamp or LED lamp.
2.Use eyeshadow stick to pick the powder and apply it onto your nails
3.Clean the extra powder and seal with UV TOP COAT.
4.Use sponge brush to pick the powder and dab it onto your nails
5.Clean the extra powder and seal with UV TOP COAT.(DO NOT cure!)
6.Use the magnet stick close to nail.
7.Cure it under UV lamp or LED lamp.This the weakest link I think, I could hardly get the cateye effect. Oh, I've done my nail with method nr. 3. I like the end effect but I would not buy it again. If you'd like to try it, HERE you'll find 1g for 2.59$.

És a teljes manikűr ilyen lett:És ez csak érdekességképp:
Lehúzható alaplakkra géllakoztam, most először. Rimmel-re, amit eddig hagyományos lakkok alá nem szerettem, mert nem jött le. Erre viszont tökéletesen bevált, két rétegben kentem a géllakkok alá és ilyen szépen le lehetett szedni őket.


Ti kipróbáljátok valamelyiket?

Share:

0 megjegyzés