AVON True Nutra Effects Ránctalanító BB krém - Szeretem?


Az Avon júniusi újdonságai közül választottam a parfümpáros mellé ezt az ígéretes BB-krémet. Ugye már sokszor írtam, hogy nyáron a nagy melegekben nem szoktam alapozót használni, de ha mégis bőrvészhelyzet van, akkor kell valami az arcomra. Ilyenkor csapok le valamelyik BB-krémemre. Lássuk, hogy ez a verzió mit is tud:

"5 az 1-ben hatás
A természetes, ragyogó hatás és a ránctalanítás erejét ötvözi az új AVON True Nutra Effects Ránctalanító BB krém. Az ultrakönnyű állagú, hidratáló hatású, színezett krém tökéletesen egybeolvad a bőrrel és tartós fedést biztosít. Az antioxidánst tartalmazó formula segít csökkenteni a ráncok külsejét és egyenletesebbé teszi a bőrtónust, miközben természetes, ragyogó hatást eredményez. Az AVON True védjeggyel ellátott BB krém parabén-, ftalát- és színezékmentes, allergológiailag tesztelt, így érzékeny bőrűek is használhatják. A nap káros sugaraival a benne található 15-ös fényvédő faktor veszi fel a küzdelmet."


Ami nekem a leginkább szimpatikus, az a parabén-mentesség. Nem mondom, hogy babonásan kerülöm ezt az összetevőt (de valószínűleg fogom), de azért örülök ha nincs benne a kencéimben.
A ránctalanító hatásról egyelőre nem tudok nyilatkozni, a bőrtónus-kiegyenlítés viszont határozottan működik. Igazi ragyogó bőrképet kapunk, mintha némi bronzosítót is csempésztek volna a krémbe.
Az SPF 15-ös fényvédő viszont nagyon karcsú, mindenképp használjatok alá magas faktorú fényvédőt.
Nem kell belőle rengeteg, kábé két borsónyi mennyiség elég az egész arcomra. Gyorsan beszívódik, nem gyűrődik össze viselés közben, nem kukacosodik és szép egyenletesen kopik. Azért egy teljes napot nehezen húz ki makulátlanul, ezt viszont orvosolhatjuk egy gyors igazítással. Szerethetővé teszi még, hogy igazán kellemes érzés viselni, gyakorlatilag nem is érzem magamon, akár csak egy hidratáló felvitele után.

Az enyém a medium árnyalat, így néz ki:


A pötty alatt eldolgozva láthatjátok, szerintem nagyon természetes a hatása.
Ha még nem találtátok meg az idei nyár könnyű színezett krémjét, nyugodtan tegyetek vele egy próbát.

Share:

0 megjegyzés