Sajtó - Avon mark.Ritkán adok közre sajtóanyagot újdonságokról, amiket (még) nem próbáltam ki, de ezzel most kivételt teszek. Biztosan sokan hallottatok már arról, hogy az Avon megújult kollekcióval rukkolt elő, ami a mark. nevet viseli.
Egy ásványi poralapozó már a birtokomban van és használgatom, hogy hamarosan írhassak nektek róla. Addig is fogadjátok szeretettel ezt a kis infócsomagot:"A mark. zászlóshajója a Spectralash szempillaspirál, amely a szempillaformázás művészetét adja a kezünkbe, amivel dús, dúsabb vagy akár extra dús hatást is elérhetünk. 
A művészetben a fehér vászon adja az alapját a kreativitás színeken, formákon és textúrákon keresztüli kifejezésének. A sminkelésnél az arcunk ez a vászon. Ez az alapgondolata az AVON legújabb globális sminkmárkájának a mark.-nak, amely nem mást, mint a művészet szabadságát adja vásárlói kezébe, arra inspirálva világszerte a szépségfüggőket, hogy alkossák meg saját márkájukat.
„A mark. egész márkaportfóliója arra született, hogy másokat inspiráljon, mindezt innovatív textúrákkal, trendi árnyalatokkal és precíziós eszközökkel hozza a sminkpiacra, arra ösztönözve a hölgyeket, hogy sminkük által ünnepeljék és fejezzék ki individualitásukat” – mondta Szabó Doris, az AVON sminkmestere.


A mark.  szemre-, ajakra-, arcra és körmökre való kozmetikumai az AVON kétéves, intenzív kutatómunkájának és a termékfejlesztés iránti elkötelezettségének eredménye. Ennek köszönhetően született meg a mark. egyik fő újdonsága, a Spectralash szempillaspirál, amely teljes kontrollt ad a kezünkbe pilláink formázásához. Ezen nem csupán a kívánt dúsító hatást állíthatjuk be, hanem szempilláink intenzitását is pár egyszerű mozdulat segítségével magunk változtathatjuk. Amennyiben intenzívebb hatást szeretnénk elérni, nem kell mást tennünk, mint feljebb állítani a fokozatot, így a tubus száján lévő szűkítő nagyobb lesz, ezáltal több festék kerül a kefére. Így valóságos szempillafestő művészek lehetünk.


A mark. portfolió számtalan választási lehetőséget rejt magában, amelyre egy vérbeli szépségrajongónak szüksége lehet, hogy kifejezze önmagát – az ultra könnyű matt finisű, hab állagú alapozótól kezdve, amely elfedi a bőrhibákat, a szalonminőségű műszempilla hatású szempillaspirálig, amely dús és ívelt pillákat eredményez, nem ragasztja össze azokat és nem maszatolódik el.
A mark. termékskálája többek között szemceruzákat, púdereket, szájfényeket, körömlakkokat, ecseteket, szemhéjpúdereket, korrektorokat és számtalan egyéb ínyencséget tartalmaz, amelyre egy sminkmániásnak szüksége lehet.


Amennyiben a smink a Te művészeted, abban az esetben a mark. a Te márkád. Az arcod egy vászon. Alkosd meg saját mesterműved!"


Ti  használtatok már valamit ebből a kollekcióból?

Share:

0 megjegyzés