Sajtó - Segíts a Noé Állatotthon lakóin Inecto Naturals termékekkelIsmét pakkom érkezett Inecto termékekkel ma, tehát hamarosan tesztek várhatóak. Azonban egy igen kedves hír is csatlakozott a csomaghoz csatolt levélkéhez, ezt a kezdeményezést szeretném megosztani veletek:


"Az Inecto Naturals a Noé Állatotthonnal együttműködve támogatja a jelenleg ott élő több mint 1100 állatot egy négy hónapon át tartó kampány keretében. Május 1. és augusztus 31-e között minden eladott Inecto Naturals termék után 7 Ft-ot a Noé Állatotthon kap, és az így összegyűlt támogatást az ott élő állatok etetésére, ellátására, éltének jobbá tételére tudják fordítani.A Noé Állatotthon Budapest legnagyobb állatmenhelye és már 1992 óta működik saját anyagi forrásból, 2000-ben alakult alapítvánnyá, de azóta is normatív állami támogatás nélkül, önerőből és a támogatók jóvoltából tartja fent magát és látja el két-, három- és négylábú védenceit. Azon kívül, hogy átmeneti vagy végleges otthont biztosítanak az állatoknak, etetik, gondozzák és orvosi ellátásban részesítik őket. Saját állatmentő szolgálatuk pedig az utak mentén elütött és sorsukra hagyott, vagy más módon bántalmazott, sérült állatok azonnali állatorvoshoz juttatása és megfelelő ellátásban való részesítése."

Tehát ha szíveden viseled az állatkák sorsát, ráadásul vegán és cruelty-free termékekre vadászol amik még tökéletesen hatásosak és kedvező áruak is, akkor csapj le egy (két, három) Inecto termékre! :)Share:

1 megjegyzés

  1. Admin, if not okay please remove!

    Our facebook group “selfless” is spending this month spreading awareness on prostate cancer & research with a custom t-shirt design. Purchase proceeds will go to cancer.org, as listed on the shirt and shirt design.

    Thanks

    www.teespring.com/prostate-cancer-research

    VálaszTörlés