Sajtó - Tavaszi színkavalkád az Amway-tőlFriss dekorkozmetikai termékek az Amwaytől - kukkantsatok rá!


A jó idő beköszöntével sminktáskánk is szinte kiált az újdonságok után. A téli sötétebb pirosítókat és szemfestékeket felváltják a barackos, rózsás árnyalatok, amelyek egész arcunkat új fénye öltöztetik. 
Friss tekintet, bájos pír és egy cseppnyi titokzatosság jellemzi az ARTISTRY legújabb Signature
Color sminkkollekcióját, melyben három termék megannyi színváltozata kapott helyet.
Az ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Szemhéjpúder 5 különböző színösszeállításban  kapható, amelyek közül mindenki megtalálja a bőrszínéhez és szemszínéhez leginkább illő árnyalatot. Barnáknak a Spice Bronze, zöldeknek a Plumberry, kék szeműeknek a Smoky Eye  fantázianevű kompakt a legjobb választás. A Natural Glow és a Pink Chocolate paletták pedig  mindenkin remekül mutatnak.  Mindegyik termék 4 egymással jól kombinálható, különböző  finishű (matt, csillogó, fényes) színt tartalmaz, melyek ideálisak kiemeléshez, kontúrozáshoz,  hangsúlyozáshoz és kihúzáshoz. Ezekkel a kompaktokkal könnyen elkészíthető egy visszafogott  esti és egy lágy nappali smink is. A tartós összetételnek köszönhetően a púder egész napon át hibátlanul megmarad, nem gyűlik össze a szemráncban és a kifakulásnak is ellenáll.
A szemhéjpúder kompakt ajánlott fogyasztói ára utántölthető tartóval: 17.700 Ft


Még igézőbbé varázsolhatjuk tekintetünket, ha a színek felvitele után szemceruzával emeljük ki  a felső, vagy akár az alsó pillasort is. Az ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Hosszan tartó  szemceruza tökéletesen harmonizál az ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Szemhéjpúder  árnyalataival. Finom, krémes állagának köszönhetően könnyű vele dolgozni. A ceruza végébe  épített applikátorral pedig egyszerűen elérhető a füstös hatás is. Vízálló, hosszan tartó formulája  ellenáll a hőnek és a nedvességnek is, akár 12 órán át. Négy különböző színárnyalata a matt  fekete Black, a matt sötétbarna Brown, a mély matt padlizsán színben játszó Plumberry és az  ezüstös csillogású sötétszürke Graphite Shimmer minden sminkhez remekül illeszkedik.A szemceruza ajánlott fogyasztói ára: 7.300 Ft


Mind az ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Hosszan tartó szemceruza mind pedig a  szemhéjpúder a teljes szemkörnyéken biztonságosan használható, akár kontaktlencse viselése közben is.


Rózsás báj
Sminkünk megkoronázója nem lehet más, mint a bársonyos, ragyogó ARTISTRY SIGNATURE
COLOR™ Arcpirosító, mely egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek. A fényvisszaverő  technológiának köszönhetően kihangsúlyozza az orcák természetes vonalát.  Az arcpirosító könnyen eldolgozható, és egész napon át gyöngyházfényű ragyogást ad. Légiesen könnyed összetételének köszönhetően nem tömíti el a pórusokat, és órákon keresztül kellemes érzést biztosít. A fényes hatású arcpirosítók az új, csillámló árnyalatokkal bármilyen típusú arcbőrhöz alkalmazhatók, így lehetővé teszik a tartós  és tökéletes smink elkészítését. Kontúrozáshoz a matt, meleg, természetes árnyalatú Golden Light a legjobb választás, a  Peachy Pink azonnal aranyszínű ragyogással visz fényt a fáradt arcbőrre, a Soft Rose és a Sweet Pink pedig természetes színt kölcsönöz. A 4 különböző matt, vagy csillogó árnyalat  közül az Amway nemzetközi sminkmestere Rick DiCecca segít választani: „Szorítsa ökölbe a kezét jó erősen. Néhány másodperc elteltével nyissa ki a tenyerét. Az ujjhegyén és tenyerén látható árnyalathoz válassza ki a leginkább illő árnyalatot!”
A pirosító kompakt ajánlott fogyasztói ára: 12.600 Ft


Ti kipróbálnátok?

Share:

0 megjegyzés