Sajtó - AVON vs. Kenzo TakadaNagy parfümrajongó vagyok és mostanában egyre több katalógus/celeb-illat is helyet kap a pocomon, így izgatottan várom, mi fog kisülni a következő kollaborációból. Bízom a dologban, ugyanis a Christian Lacroix parfümök közül az Absynthe anno nagy kedvencem volt, több üveggel elfújkáltam belőle. Most az alábbi illatcsodára várhatunk lelkesen:


Különleges páros talált egymásra egy izgalmas és eklektikus kollaboráció keretében,  melynek eredményeképpen az AVON kínálata egy új, prémium illatpárral bővül. A szépségipari márka és a neves divattervező, Kenzo Takada együttműködésének köszönhetően, 2016 őszén jelenik meg az új illatkollekció, mely az AVON LIFE by Kenzo Takada kapta.
Kenzo Takada 1970-ben, Párizsban alapította meg divatházát, mely mára hatalmas méretűvé nőtte ki magát, így ő lett az első, aki japán létére párizsi székhellyel hozott létre luxusmárkát. A divattervező innovatív stílusa és kultikus parfümjei révén vált igazán híressé, melyek a nyugati és a keleti kultúrák legjavát ötvözik. Az avantgarde ruhakölteményei pedig egyenesen a legnagyobb hírességek egyik kedvenc divattervezőjévé tették. Kenzo Takada minden egyes alkotását a szépség és a pozitivitás jellemzi – egy személyes hitvallás, mely összhangban van az AVON fő értékeivel is.
Az együttműködés első fázisában Kenzo Takada a képzelet végtelen országába kalauzolja az érzékeket vadonatúj illatkollekciójával, melyet az AVON számára alkotott meg.  Az AVON LIFE by Kenzo Takada egy illatpáros, mely az élet szépségei köré épül, egységbe zárva a Kenzo Takada alkotásaiban és személyiségében rejlő rendületlen pozitivitást. A kollekció egy férfi, illetve egy női illatot foglal magában, mely Magyarországon októberben debütál.


„Számtalan prémium illat megalkotása után az AVON-nal való együttműködésben az inspirált, hogy ezáltal még több hölgyhöz juttathatom el a pozitív gondolkodás és a szépség üzenetét világszerte.” mondta Kenzo Takada. „Az AVON csapatával való együttműködés hihetetlen élményt jelentett a számomra. A szenvedélyüknek, életörömüknek és energiájuknak köszönhetően, egy olyan időtlen és egyedi illatvonalat hoztunk létre közösen, mely a természet nagyszerűségét és pompáját, a szépséget és a pozitív energiákat hordozza magában.  A végeredmény pedig teljesen felvillanyozott.”
„Kenzo Takada egy valódi vizionárius és vérbeli profi” – nyilatkozta a közös munkáról Fernando Acosta, az AVON vezérigazgató-helyettese. „Személyesen működött együtt csapatunkkal a kollekció minden egyes apró aspektusának kialakításában, az alap illatjegyek meghatározásától kezdve egészen az üvegcse dizájnjának kialakításáig. Víziója példátlan, az optimizmus és a szépség iránti érzéke pedig teljes mértékben összhangban van az AVON által is képviselt alapvető értékekkel. Hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy létrejöhetett ez az együttműködés, és már most nagyon várjuk a következő közös lépéseket.”


Én már nagyon várom, hogy az illatjegyek nyilvánosságra kerüljenek. A tervezői ruháit látva nagyon virágos, fiatalos illatot tudok elképzelni, aztán kiderül, menynire jött be a megérzésem. :)


Ti szeretitek a kollab-illatokat?

Share:

0 megjegyzés