Teszt - Vitalcare hajápolás



Nemrég a Vitalcare Hungary jóvoltából kipróbálhattam a Magyarországon újonan megjelenő termékeik közül kettőt, így most ezekről szeretnék beszámolni nektek. Kezdjük a puszta tényekkel:


A Vitalcare magát Magyarországon kétféle termékcsaláddal képviselteti. A Natural Bio család speciális ápolást kínál organikus összetevőkkel, a Luxury Argan termékei pedig regenerálják a száraz, igénybevett hajtípust.


Natural Bio család
A Vitalcare Natural Bio termékek SLS, SLES, PEG, színezőanyagok, szilikon, parabén és vazelin felhasználása nélkül készülnek. Fejlesztésük során elsődleges szempont volt, hogy a hajat a gyökerektől egészen a hajvégekig hidratálják és regenerálják, használtuk pedig az extra érzékeny fejbőrű felhasználók számára is biztonságos és gyengéd legyen.
A Natural Bio ápoló termékek agresszív, habzást elősegítő adalékanyagok nélkül is tökéletesen tisztítanak, erősítenek és csillogást adnak minden hajmosás alkalmával.





A Vitalcare Natural Bio sampont volt alkalmam kipróbálni. Ez organikus zabbal és kamilla kivonattal gazdagított formula, mely hidratálja, helyre állítja és erősíti a hajat, a gyökerektől egészen a hajvégekig. A kondicionáló az organikus zab, kamilla kivonat és panthenol erejével táplálja, hidratálja és puha tapintásúvá varázsolja a hajat. A végeredmény erősebb, egészségesebb és ragyogóbb frizura.


Eleinte tartottam attól, hogy a habzást segítő anyagok nélkül nemlesz kellemes a használata. Szerencsére ez abszolút nincs így, hihetetlenül jól habzik és mégis pillanatok alatt ki tudom öblíteni, nem kell rengetegszer átmosni a fejbőröm és a havégeket sem. Az illata gyógynövényes és elég erős, nekem ez nem annyira favorit, főleg hogy még másnap is érezni. Azért kompromisszumképes vagyok, a jó tulajdonságai miatt elnézem ezt a kis hibáját. Maga a sampon víztiszta, megfeleően lágy de nem túl folyós, klassz az állaga is.


A flakonnal különösen jó barátok lettünk. Nem foglal sok helyet és a kis billenős kupak is masszív. A design minőségi, fodrászszalonok hangulatát idési és nagyon profi benyomást kelt.A kis nyíláson át meglepően könnyű adagolni az anyagot és a zuhanyből nem folyik vissza bele víz ha véletlenül nem zárnánk le, szeretem. 250 ml lapul a flakonban.


Luxury Argan család


Az argánfa gyümölcsének magjából hidegen sajtolt argán olaj mélyen hidratál, feszesíti a bőrt, megőrzi a haj rugalmasságát, ápolja a töredezett hajvégeket, dúsít, tartást ad, és csodaszéppé varázsolja a leginkább roncsolódott frizurát is. A Luxury Argan kondícionáló egy igazi szépség kúra. Hat tápláló olajból álló formulája biztosítja a legmélyebb hidratálást és kezeli a sérült hajvégeket, míg a Luxury Argan újra strukturáló balzsam spray használatától pedig a haj rugalmassá és gyönyörűvé válik. A Vitalcare Luxury Argan termékek a természetes argán olaj erejének köszönhetően a hajkorona hihetetlenül puha és selymes lesz.


Isteni kis balzsam került hozzám ebből a családból, de létezik belőle kimosást nem igénylő balzsam-spary változat is. A csomagolása egyezik a Natural bio flakonokkal, a designt leszámítva. Ez aranyos-argános színekben pompázik és imádom.
A balzsam elég sűrű, narancssárgás és szuper az illata (ezt sajnos nem tudom behatárolni de nagyon elegáns).
Könnyű kimosni, nem nehezíti el a hajat és könnyebb is fésülködni vele.


Mindenképp ajánlom, bátran próbáljátok ki a termékeket bármelyik családból. A DM polcain és a Takemeshop oldalán már elérhetőek, 1899 Ft-os áron.




Ti kipróbáljátok?


Share:

0 megjegyzés