Teszt - Oriflame Giordani gold Luminous


 


Imádom hangsúlyozni a szemeimet, ezzel jó ideje tisztában vagyok. Nem véletlenül halmoztam fel rengeteg szemhéjfestéket a legkülönbözőbb textúrákban. Jó ideje szemeztem már a Giordani Gold Luminous szemhéjárnyalókkal, melyek közül egyértelműen a Crystal Taupe árnyalat rabolta el a szívemet. (Összesen egyébként 5 nagyon jól kihasználható árnyalatban érhető el.)


Tartós hatású, csillámló, krémes szemhéjárnyalónak ígérkezik és könnyű kezelhetőséget is remélhetünk tőle. Kis kartondobozban érkezik, és helyes kis üvegtégelyben lapul maga a kence, csavaros tetővel.  A pici dobozkában helyet kapott még egy mini ecset is, ezzel segítve a felhasználást. Ez mindenképpen praktikus darabnak bizonyul, ha nincs még saját, szintetikus, kis fejű, lapos ecsetünk. Ujjal is megoldható a használata, bár ha hosszabb a körmünk, itt már trükközni kell, mert ehhez azért elég pici az üveg szája.

Nagyon könnyű, krémes állagról van szó. Nem igényel külön melengetést, kapargatást hogy kicsikarjuk az otthonából, az ecset szépen siklik benne és veszi fel a megfelelő mennyiséget.


Itt egy picit még vigyázni is kell, ugyanis olyan puha hogy hajlamos túl sok terméket adni egyszerre. Egy sminkhez igazán minimális mennyiségre van szükség, még én is elcsodálkozom, hogy mennyire kiadós. Kicsit pikkelyesedik a kicsalogatása közben, de nem folyik és csöpög.

Azon ritka krémes szemhéjárnyalók közé tartozik, amik nem igénylik a szemhéjalapot, önmagában felkenve is bombabiztosan tart akár 12 órán keresztül. Még olajos-rejtett szemhéj esetén sem csúszik el, nem ül bele a szemhéj barázdáiba, ráncaiba, nem csomósodik össze és nem is fakul meg.

Alkalmas finom nappali sminkhez, ekkor elég egy igazán minimális mennyiséggel átfutni a szemhéjon, az éleket pedig ujjal vagy vattapálcikával elsatírozni. Ha drámaibb, teltebb színt szeretnénk elérni, akkor ugyanezt a mennyiséget vigyük fel először, majd száradás után még egy réteggel építhető a színmélysége. (Egyszerre nem szabad sokat felvinni belőle, mert akkor foltosodik és nem terül egyenletesen.)

Mindenképpen kimondottan fényes, csillámos lesz a végeredmény, arról nem is beszélve, hogy FirmEsse Active-összetevője javítja a bőr feszességét is.

Mindent összevetve, csak ajánlani tudom ezt a terméket. Tudja ugyanazt, mint a kedvenc Color tattoo-k, csak jóval olcsóbban és szépek a színek is.

Még egy kis tipp: a Catrice korábban kifuttatott Made to stay Mauvie star árnyalata egy az egyben ugyanilyen! Aki azt imádta, az csapjon le  a Crystal Taupe-ra mindenképp!

A termék tesztelésre érkezett az Oriflame-t forgalmazó Oriszett Kft.-től, de ez a véleményemet semmilyen mértékben nem befolyásolta. Látogassatok el a weboldalukra is, ott is több cikket olvashattok tőlem (is) a termékeikről! J
Ti használtok Oriflame sminktermékeket?

Share:

0 megjegyzés