Kipróbáltam - Essence extra longlasting eyeliner pen

Sziasztok Pöttyök!

Nemrég írtam már nektek az Essence új, hercegnős spiráljáról, amit a tussal egybecsomagolt akcióban szereztem be. Eredetileg nem terveztem használni ezt a darabot, sosem voltunk jó barátok, a filces tusok meg én. Aztán egyik nap gondoltam egy merészet és magamra kentem. Aztán most megmutatom.Nahát ez ő. Első ránézésre semmi különös. Tényleg egy sima fekete filcnek látszik. Klasszul záródik a kupak, ez azért fontos, mert így nem folyik szerteszét a táskában, ha mégis beledobjuk.


Aztán felkenceficéltem a kézfejemre, ahol is így nézett ki:

természetes fényben

vakuval

Hát, ahogy itt beleszaladt a bőröm ráncaiba, bizony kissé megijedtem. Nézegettem, mondom húha, ebből mi lesz... A hegyével meg nem tudtam kellően precíz és mély fekete vonalat húzni. Na Istenem, most segíts...
Én ugye a zselés tusokhoz vagyok szokva. ferde ecsettel kenem fel. Forgattam rendesen a kis filcemet, hogy most akkor tulajdonképpen hogyan meg honnan is kezdjek neki. Gyakorlatilag annyira jutottam így tudományosan, hogy szépen elfektettem az oldalára a szempillatöveimnél, és a belső szemzugtól kifelé elkezdtem húzni. Aztán elsőre katasztrófa lett, amit műveltem. Győztem javítgatni. Már majdnem hagytam is a fenébe és repült volna a kukába, de fene tudja miért, adtam neki még egy esélyt.
Aztán milyen jól tettem! Másodszorra már semmilyen bajunk nem volt egymással. Majdnem önmagát applikálta fel a szememre. És miután három pillanat alatt megszáradt, nem ment sehova. SEHOVA! Nem kenődött, nem maszatolt, nem kopott és nem fakult meg. Komolyan mondom, teljes a döbbenet.
10-12 órát bírt ki úgy, mintha 2 perccel ezelőtt kentem volna fel.

Na ilyen lett, nyilván nem a legprecízebb a vonal, de második próbálkozásra én azért egész jól elvoltam vele.


Azt elárulom, hogy ennyire rejtett szemhéjnál roppant macerás a filces véggel dolgozni, az ecset nekem még mindig sokkal tutibb. De ez a fekete színe meg a tartóssága, ez kárpótol mindenért. Lemosni meg pofonegyszerű, nem kell sikálni meg dörzsizni mint sok fekete kenceficét. (Ebből adódóan a vizet egy pöttyet sem bírja, szóval ne ebben sírjatok a moziban.)
Próbáltam benne hibát találni, de nem sikerült. Azóta minden nap tusvonallal járok dolgozni. :D

Naszóval engem megvettek kilóra. Ha még találtok a spirálos kombóból, akkor ki ne hagyjátok. Fogggalmam sincs önmagában mennyibe kerülhet, de szerintem maximum egy ezres körül járhat. Nézzétek meg, ha szeretitek a filces tusokat, akkor tuti jó választás!

XOXO: Blondie

Ui.: ezeken a fotókon is a Lash Princess spirál van rajtam, teljesen belopta magát a szívembe...


Share:

7 megjegyzés

 1. Nekem az essence long lasting szemcerka van meg, gondolom ezek a long lasting termékei mind megállják a helyüket :) Egyébként nekem is rejtett szemhéjam van, így már nemigazán használok tust, inkább a felső vízvonalamat húzom ki ezzel a long lasting ceruzával :) Ez a spirál meg nagyon szép pillákat csinált :O Lehet én is megveszem :))

  VálaszTörlés
 2. Nekem be volt száradva a filc, ki is dobtam. De látom a tied jól szuperál: )

  VálaszTörlés
 3. nekem kicsit csalódás volt mind a kettő, ennek ellenére rendszeresen használom őket. :)

  VálaszTörlés
 4. Én filces tusból csak Avonosat használok, az tökéletesen bevált, de ez is jól teljesít, ahogy látom :)

  VálaszTörlés
 5. @wonderful-fleur; az a baj, hogy nekem minden lefolyik az összes létező vízvonalamról 3 másodpercen belül, pedig jó az ötlet.
  @Azrail; az nem boldogság, nem próbáltad visszavinni az üzletbe?
  @Manna; sajnálom, hogy neked nem vált be, mi volt a baj velük?
  @Megaera, az Avon filces tusait én is próbáltam, még a barnával aránylag ki is voltam békülve, de a fekete nekem nagyon nem volt jó :(

  VálaszTörlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 7. Szia!

  Ugyan nem mostani bejegyzésed, de én is megvettem, lassan írok róla bejegyzést (2hete van meg). Nekem 2-3 óránál tovább nem marad fent, elkezd nagyon csúnyán kopni. :( Pedig annyira kézre áll még.

  http://barbisminkesszepseg.blogspot.hu/

  VálaszTörlés