Szépséglaboratórium - Aréna Pláza

Sziasztok Lányok!

Több helyről is hallottam már az Aréna Plázában október 5-6-án tartandó, Szépséglaboratórium nevet viselő rendezvényről. Eddig nem volt túl sok ismeretem arról, mi is ez, de nemrég kaptam egy kis információs anyagot, amit szeretnék Veletek is megosztani.


A teljes megújulás, a legújabb szépségtrendek, a jövő kozmetikumai – ezekkel várja az Arena Plaza Szépséglaboratórium 2013. október 5-6-án, szombat és vasárnap napközben az érdeklődőket.
A hétvége során vezető szépségápolási üzletek szakértői (Clinique, a Douglas, a Frisör Klier, a Body Shop, a L’Occitane, a Stenders, az Estée Lauder és a Bobbi Brown
 ) lesznek a vendégek segítségére, hogy bemutassák, mit hogyan érdemes használni, kipróbálni, alkalmazni, annak érdekében, hogy bőrünket sokáig fiatalon tarthassuk. Mindezt teljesen ingyen, ráadásul kényelmes kanapékon, kellemes zene kíséretében. 


Október 5-én este útnak indul az Arena Plaza Stílustitkok workshop-sorozata. Az esemény fő célja, hogy az előzetesen a bevásárlóközpont Facebook-oldalán regisztrált résztvevők első kézből értesüljenek a legújabb divat- és szépségtrendekről és elsajátíthassák a stílusos megjelenés praktikáit. “A stílus a szép bőrrel kezdődik” – ez a címe a workshop-sorozat első részének, melyre olyan érdeklődőket vár az Arena Plaza, akik szeretnének még többet megtudni a sminkek, dekorkozmetikumok történetéről, összetevőiről, a jövő make-up trendjeiről!

Az Arena Stílustitkok workshop programját színesítik Véger Fibi sztársminkes és Bojtor Márta arctornász izgalmas előadásai, illetve az eseményen a KREA sminkesei segítségével a szépségsarkokban tartott gyakorlati foglalkozásokon is részt vehetnek a vendégek. A workshop házigazdája Lendvai Lilla stylist, divatblogger lesz, aki stílustippjeit is megosztja majd a közönséggel.


Ha felkeltette az érdeklődéseteket a program, bővebb információt itt találtok:
www.arenaplaza.hu , illetve az Arena Plaza Facebook-oldalán.

Én sajnos nem tudok elmenni, pedig de szívesen részt vennék.. :(

XOXO: Blondie

Share:

0 megjegyzés