Színezz újra az AVON-nal! - Instagram-játék

Sziasztok Szépségek!

Nemrég e-mail-ben keresett meg az Avon pr-csapata, melyben bloggereket és olvasóikat biztatnak arra: csatlakozzunk minél többen az aktuális nyereményjátékukhoz.
Az AVON szépségipari nagyvállalat nyereményjátékot indít a teljes sminktermék-kollekció megújulásának alkalmából.
A nyereményjátékban bármely hazai beauty blogger és olvasója részt vehet, aki rendelkezik az Instagram alkalmazással. A játék során a résztvevőknek minél kreatívabb, egyedibb képeket kell készíteniük az Instagram segítségével, melyet a következő gondolat inspirált:

Mit jelentenek számodra a színek?


Az Instagram fotókat egy, az AVON által meghatározott hashtag-gel kell ellátni, melynek köszönhetően a vállalat számára nyilvántarthatóvá válnak a pályázott fotók. A verseny végén két nyertest választ a szakértő zsűri, akik értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak. Az egyik nyertes a bloggerek közül kerül ki, a másik pedig az olvasók köréből. A szakértő zsűrit az Avon sminkmestere, Mészáros Délia, Ördög Nóri, az AVON márkanagykövete, illetve Lendvai Lilla, stylist alkotják.

1. Készíts egy fotót az okostelefonodon található Instagram alkalmazás segítségével, melyet a következő gondolat inspirált: Mit jelentenek számodra a színek?
2. Az Instagram fotót feltétlenül lásd el a következő hashtag-gel:  #szinezzavonnal Ezek a fotók az Avon Magyarország Facebook oldalán lesznek megtekinthetőek.
3. A verseny lezárása után a szakértő zsűri kiválasztja a két nyertest, egy bloggert és egy olvasót.
4. A nyertesek mindegyike a következő ajándékokkal lesz gazdagabb:
·         egy 50 000 Ft értékű New Balance vásárlási utalvány
·         egy 50 000 Ft értékű ajándékcsomag az AVON legújabb sminktermékeivel
5. A nyerteseket az AVON a hivatalos Facebook oldalán hirdeti ki. A két nyertesnek a következő email címen kell jelentkeznie a nyereményéért: avonnyereményjáték@cafepr.hu

A játék lezárása: szeptember 20.

Én mindenképp indulok, már ezernyi ötlet kavarog a fejemben. :)
Tehát Lányok, ne feledjétek: Játékra fel! Színezz újra az AVON-nal!

XOXO: Blondie

Tags:

Share:

0 megjegyzés